Alla inlägg den 10 januari 2010

Av Paula - 10 januari 2010 16:38

Idag har Storm varit på MyDog.

Hade velat sammanfatta dagen hon kom, hon sågs, hon segrade och i min bok gjorde hon det - kanske inte i utställningsringen men annars.


Vi tog bussen kl 9 jag, Jonas och Storm. Bara det var första gången och det var inga konstigheter. men en miss från min sida: hon blev nämligen smutsig. Men när vi kom fram tog jag och tvättade henne med snö, kallt men effektivt.


Så gick vi in på MyDog och då sa Storm OJ, och sedan men SKOJ och så svansen upp och travade på framåt och kryssade värdsvant mellan alla hundar och människor som om hon aldrig gjort annat   


Så letade vi upp ringen vi skulle vara i och konstaterade att det var lång tid kvar! Så det blev att titta runt, fastnade väl längst vid agilityringen.


Sedan 1 h senare var det vår tur, och ja jag såg att valparna var lika höga och bredare än min lilla docka, men tja så är det.


Hon blev klämd på av domaren och travade fint och stod som hon skulle och vi fick en tvåa med föjande kritik:

Bra proportiner, mycket outvecklad juniortik, acceptabelt nosparti, bra stop, goda vinklar och rörelser. Utfälld i pälsen, väl mycket svarta fläckar. Helhetsintryck: Mycket god


Nåja hon är prinsessan för dagen i alla fall - hon betedde sig otroligt bra och detta var främst socialträning. Och den klarade hon med bravur - hon hälsade på barn, män, kvinnor, rullstolsburna. Fast det var en som hon inte gillade och det var en påflugen rodesian ridgeback valp - den tyckte hon inte var så söt. Han var lika stor som henne men betydligt yngre och ville leka med henne. Men se det ville inte Storm! Hon sa men mamma har du sett så stor och ful den var och så PÅ! Hon ville hitta avknappen så att hon kunde få lukta   


En mycket bra dag och trötta hundar har vi med hem. Magne har tävlat agility men inga kanonresultat, en del otur för flera lopp som var riktigt bra. Med nått förargligt riiv eller vägran. Men Sussie och Fixa är trötta efter 2 dagar innomhus med så mycket ljud!

    

Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards