Alla inlägg den 12 juni 2010

Av Paula - 12 juni 2010 20:46


Här händer en del, jag jobbar mycket men snart snart är det semester och för första året skall jag ha 5 v semester i rad. Det skall bli så skönt!


Vi har varit på uppvisning på lerumsdagarna och Jonas visade upp Money så fint. Han är modig det var en hel del folk som tittade!


Idag fick jag tyvärr reda på att Trolla är skadad, usch och fy vad tråkigt för Camilla för Trolla svarade så bra på behandlingen hon gick på att de kunde träna mer nu och då gick det galet. Vi får se vad veterinären säger på tisdag, hoppas på att hon kan bli fullt återställd och att ni snart är tillbaka bättre än förr! Så sänd en tanke till Camilla som inte är så glad idag.


Här hemma gjorde Lotis upp med Sussie för ett tag sedan och Lotis visade att 10 år är älst och hon fortfarande regerar i denna flocken, lite bra att det hände för det är faktiskt lugnare nu. Men man funderar ju lite på om Sussie kommer ta igen när Lotis tacklar av.


Vi har tagit ett par nya kort på Money:

    

Flera har sagt att hon är snygg den lilla och att hon MÅSTE ställas ut. Tja det var ju inte därför som hon köptes men inte fel om hon är fin!


Har hört ifrån en del i Troll-kullen och det verkar som det går bra för alla, de är 4 månader nu och de flesta går valpkurs.


Ur den blå kullen har jag också hört från de flesta och där är några i en tonnårsfas där det inte är helt lätt att träna dem. Storm är lite osäker men på lerumsdagarna klarade hon att träna agility mellan uppvisningarna trotts att det var massa folk överallt - det var skönt att hennes koncentration funkar. Men det är lite farligt med andra hundar just nu - då blir hon så liten. Sötnos!


Så nu skall jag jobbba 1 vecka till sedan upp och hålla kurs och därefter Gotland.

Å det är så skönt att kunna njuta lite nu och inte bara stressa på jobbet.



Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards