Alla inlägg den 10 april 2008

Av Paula - 10 april 2008 07:18

 

Ja jag hatar flexikoppel, jag skall nu berätta varför.


Idag gick Magne ut på morgonrundan med våra tre (helt oskyldiga små änglar) och han går den morgonrunda som han brukar. En bit på väg så möter han en stor spets i sele och flexikoppel. Spetsen tar sats och springer allt vad den kan mot våra änglar, och då kan ägaren inte hålla utan handtaget till flexikopplet flyger ur händerna på henne. Spetsen har siktet inställt, den skall ta våra änglar! Magne försöker att mota bort den med sitt mest hotfulla avgrundsvrål, som vilken normal hund som helst undviker, men spetsen fortsätter siktet var inställt och nu är hanen spänd! Det blir naturligtvis slagsmål, våra änglar försvarar sig, Sussie och Lotis försvarar flocken, Fixa försöker dra sig undan men även hon får nått bett.


Magne får nu tag i selen på spetsen och lyfter upp, alltjämt svärande och förbannande spetsen. Magne får bett i handen och spetsen i benen.

Ägaren kommer springande och med tårar i ögonen ber hon om ursäkt! Magne är fortfarande urförbannad!


Ja skaderapporten är Magne kommer bli blå över handen, det gick inte hål men han har rejält ont! Våra änglar har vad jag kan se inga skador! Magne stannade inte för att se om spetsen fick några skador! Jag förstår honom, jag hoppas att den fick det och det är synd att det inte var dess ägare som fick bettet i handen och inte Magne! Skadeglad - nä arg!

Det är inte första gången som den hunden har velat tugga på våra, denna gången lyckades den, fast det blev som tur var inte någon fullträff. Men jag hoppas att ägaren har lärt sig något idag!


Tja, jag säger att vi har änglar och det är faktiskt så att det är de, de har aldrig gjort något sådant utfall mot någon hund eller människa. Jag vet inte om det har med uppfostran att göra som jag skrev om i tidigare inlägg eller om det är för att de har lite vett i huvudet, men änglar är de idag i min mening!


Så detta är en anledning till att jag hatar flexikoppel! Stora hundar är värst i

flexikoppel, där har inte ägaren en chans om hunden bestämmer sig för att dra. Men så finns det andra tillfällen: tanter med småhundar i flexikoppel är minst lika lilla, de kan inte handtera flexikopplet och hundarna kommer ofta fram till mina! Som sagt förut så har jag änglar, men även änglars tålamod tryter när det är ohyfsade gäster på besök i deras sfär!

Av Paula - 10 april 2008 07:01


Idag för 7 år sedan föddes min stora kille, han kom äntligen ut efter många många timmars kämpande.

Idag är han stor, han har fått öppna några presenter och kalas med kompisarna väntar på lördag. Ja det är det han räknar timmarna till, när kompisarna kommer. Jag känner att jag är inte likea betydelsefull längre som jag var, och det passar mig utmärkt!


GRATTIS ÄLSKLING!

Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards