Alla inlägg den 8 januari 2008

Av Paula - 8 januari 2008 19:53


Efter 2 dagar i Stockholm kommer jag hem och Magne har lagat spagetti och en underbar pastasås. Det känns gott att komma hem till familjen och hoppitossorna. Även om de är LBD hundar enligt vissa domare. LBD = Low Budget Dogs


Grattis till Partyprinsessan hon är nu officiellt klar med studierna för hennes C-uppsats är godkänd. Partyprinsessan är svinduktig på manligt och kvinnligt dvs genusmedvetenhet. Hon är grym helt enkelt så förstår du inte din partner så tror jag det kan hjälpa att ringa henne. Åtminstone så kan hon lyssna! Så nu går livet åt rätt håll för Sessan med stort S, studierna är klara och hon har nytt jobb och ny bil. Hundarna är också på rätt spår, fast jag vet inte hur mycket spår de tar. Sessan gillar mer trix, och tävlar gärna om hur många trix hundarna kan med den som vågar ställa upp. Trix på tid kanske är en ny sport? Antal godkända trix på en minut. Ja  det hade varit skoj!


Sedan skall jag skicka ett stort grattis till Ias matte som nyss har förlovat sig! Hur kul som hellst att höra att du nu är lycklig!!! Jag blev så glad när jag hörde det. Har du förtjänat! Helyllesvenskar kan även de även om jag håller mig till min Norman - en riktig karl!


Tack alla ni som tyckte att lilla Trolla ser ut som en Aussie - det gör hon! Att inte alla har tagit på sig glasögonen när de behöver gör inte så mycket. Den lilla var duktig! Hon var jätteduktig!


Fox är en jäkel på att springa fort har jag sett - om jag får för Matte så skall jag lägga ut en länk sedan. Tack alla ni andra för korten! Jag skall lägga upp några här så att ni andra får se att resten av kullen även de ser ut som Aussie och inget annat. Men att halvbror Voys har tunn benstomme - ja det är skrattretande. Ni kan gå in här och se: http://www.noah.se/ Detta är en grymt snygg och trevlig hund enligt mig, men jag har glasögon i och för sig.


Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards