Alla inlägg den 7 juli 2008

Av Paula - 7 juli 2008 10:02


Jag vaknade nyss, har bara varit på toa så sätter jag mig här.

Jag funderar på att strejka idag, inte packa upp en endaste kartong. Jag har så ont i kroppen nämligen.


Skulle vara skönt att bara åka och bada eller att göra något kul istället! men det är som om de oupppackade kartongerna ropar på mig. För tillbaka från toa så flyttade jag naturiligtvis in en i köket där innehållet skall in i skåp och lådor.


Jag tror inte att jag kan hålla mig från att packa upp något idag fastän min kropp känns som om den vore överkörd av en lastbil just nu. Jag viste faktiskt inte att man kunde ha ont på så många ställen samtidigt.


Ja det är åldern skulle säkert någon säga - men även Magnes yngste bror hade ont överallt när han åkte hem igår. Han jobbade bra och var bra på att dricka öl.


Men det kanske är så att kroppen börjar att säga ifrån nu, och jag som nu har jobbat med att renovera eller flytta i 3 veckor i sträck börjar vara rejält mör.


Idag när det är vackert väder kanske man skall se till att göra något kul med Jonas. Han behöver också ha lite kul.


Men tillbaka till detta med åldern - varför skall kroppen säga ifrån? Satans svikarfasoner faktiskt! Jag vill kunne göra percis vad jag vill inte ha några begränsningar! Fast jag får väl se till att ta det lungt idag för att kunna sätta fart imorgon istället!


För det är ju viktigt att kunna njuta lite också som jag skrev för några dagar sedan.


Njuta av att man kan höra fåglarna. Njuta av naturen. Men det är vissa som inte vill kunna det - eller i alla fall inte att djuren skall njuta av deras trädgård. Vi gick förbi ett av grannhus sent på kvällen och hörde ett mystiskt surrande ljud. Magne trodde att det var en robotgräsklippare men vi såg inten trotts att vi tittade och tittade. Då kom kvinnan i huset ut och upplyste oss om att det var en rådjurskrämmare. Det surrade så pass högt att man inte hade kunnat njuta av naturen om man suttit ute. Men som sagt de var mer intresserade av att hålla naturen borta - eller djurlivet vill säga.


Jag tänker inte ha några prydliga ovärderliga rabatter på tomten, inte sådana som gör att jag vill hålla alla vilda djur borta i alla fall. Ja jag vet jag har hängnat in tomten, men det är för att hålla hundarna inne. Vilket visade sig fungera bara när de vill vara inne - Lotis tog sig en promenad igår och vi vet inte var hon stack ut. Men hon hoppade antagligen. Staketet är ju bara 1 m högt och det håller inte en Aussie inne som vill ut och det håller inte rådjur borta som vill in. Men symboliskt så håller det hundarna inne för de vet egentligen att de inte får. Bara gamla Lotis som tar sig en tur när hon vill - hon som borde veta bättre. Men den gamla gör precis som hon vill, och det borde jag också göra idag - bara det jag vill.


Fast det är nog så att det blir den yngste som bestämmer - Jonas. Att skaffa barn innebar att man inte alltid får göra det man vill utan det han vill. Men samtidigt när man ser att han har det skoj så mår jag så bra!


Nu har Leos röntgen resultat kommit in och han fick B höfter och OK armbågar, så nu väntar vi bara på att tikarna skall röntgas också. Det känns bra när över hälften är röntgade och har bra resultat!

Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards