Alla inlägg den 30 juli 2008

Av Paula - 30 juli 2008 22:35


Idag har jag målat färdigt min väggmålning i vardagsrummet. Så Pia nu är det dax att du kommer och tittar.

Jag skall även måla drakar i Jonas rum har jag lovat, men det tänkte jag göra imorgon


Jag har alltid haft en hemlig dröm om man skall knyta an till gårdagens blogginlägg om drömmar, så där helt osökt... Men drömmen är mer av konstnärlig art. Jag har nämligen alltid velat göra en väggmålning eller en takmålning. Jag tycker nämligen att sextinska kapellet och andra sådana storstilade målningar bara är så häftiga.


Jag har målat ganska mycket i min tid, allt från specialflaggor till riktiga målningar, men det var länge sedan nu. Jonas är väl inte den man skall skylla på, men faktum är att det är pauser i livet vid barn och sedan har liksom jobbet sugit ur massa kraft. Då orkar man inte hålla uppe alla intressen. Jag har ju ett tidskrävande intresse i agilityn också.


Men nu har jag i alla fall fullföljt en ungdomsdröm, det känns faktiskt jättehärligt. Att måla på en vägg precis som man vill. Tja ni kan ju gissa vilket tema det blev - ja ni som sett förlagan får inte gissa för ni vet ju. Men jag kanske skall ta och göra om det igen och välja ett tema som är häftigt. Vill gärna måla på taket i sovrummet till exempel - lite halvnakna vackra människor hade varit så fräckt. Vet inte om Magne tycker likadant har inte berättat det för honom än. Sedan kanske inte alla skall se det temat - men liksom bara en litet eget kapell, ja å vad fräckt!


Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards