Alla inlägg den 15 september 2008

Av Paula - 15 september 2008 20:10


Idag när jag kommer från bussen möter Magne mig och vi handlar och sedan lagar Magne stekt fläskkarré med ris och bearnaisesås. Tja jag hjälpte faktiskt till med såsen…

Det var jättegott en klassiker som passar in så här när grillsäsongen är över. Nja vi kommer nog att grilla någon mer gång men det börjar bli både för mörkt och kallt för att grilla. Efter maten gick jag ut för jag hade tre träd jag skulle såga upp så att vi kunde lassa in dem för torkning. Magne han gödslade gräsmattan, sedan gick han in till TV:n. Mina träd tog mig ungefär 1 h att såga i bitar, jag hann bara halva det fjärde för jag vill inte såga när det börjar bli mörkt för jag vill se vad jag gör när jag arbetar.

 

Tycker ni nu att det är något konstigt med detta inlägg? Tja det kanske inte är så vanligt att en kvinna står ute och sågar, men om ni inte har provat gör det! Det är skönt att ta i och bli varm och i alla fall jag känner mig så nyttig, sedan tror jag att det är ett bra sätt att få utlopp för jobbets frustrationer. Hum, det kanske skulle vara Magne som skulle ha sågat? På Magnes jobb har han haft det lite stressigt, med kollegor som hade behövt såga lite för att få bukt med sina spänningar. Kanske är de sexuellt otillfredsställda männen på kulan för tillfället, det förtäljer inte historien, men ett är säkert de hade behövt få ut sina frustrationer på något sätt.

 

Jag tror att vi alla har lite olika sätt att hantera stress och frustration. Det är få förunnat att bara kunna rycka på axlarna när det händer en massa saker runt omkring.


Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards