Alla inlägg den 20 augusti 2007

Av Paula - 20 augusti 2007 20:11


Kommer insladdande sent och ställer bilen så nära som möjligt för att det strax är banvandring. Går in på första banvandringen trotts att det är banvandring nr 2 som blivit framlottad. Går båda banvandringarna för att vara riktigt säker på sin handling. Hämtar sedan hundarna och går med dem lösa fram till kanten av planen. Sätter sig med alla prylarna så att det är svårt för andra att gå förbi, fortfarande med hundarna lösa "för de är ju så snälla".


Sätter sent upp sitt tält där andra har hållt av en plats, och runt tältet sätts ett staket upp och tar upp så stor plats att ingen kan gå förbi. Sätter sig sedan utanför sin inhägnad för att prata med vännerna. Hundarna "som är så snälla" morrar på alla andra hundar som går förbi.


Strosar fram när det är nått nummer före och anmäler sig inte till inroparen så att denna får ropa sig förtvivlad och att andra får meddelandet att det är snart deras tur. När det sedan är deras tur går de resolut fram och in på banan förbi den som trodde att det var dens tur för att den som var före var struken.


Väl inne på banan tränas kvarsittande minituöst och ungefär 4 minuter efter att domaen blåst startas hunden. När hunden inte tar rätt hinder tas sektionen om 3 ggr och sedan på vägen ut så tas balansen där hunden missar båda kontaktfälten. Hunden får då skäll hela vägen ut. Surt travas det ut i skogen, och mer än en person undrar vad som händer där.


Inför nästa lopp är inte lottningen den bästa, så efter lite prat med inroparen så ordnas den lilla fadäsen.

Nästa lopp går jättebra, så då stannar de upp i målfållan och talar vitt och brett om det underbara loppet som de nyss gjorde. Utan att ta någon notis av den förvirrade hunden som istället tar och morrar på första bästa fyrbenta som går för bi. Nästa tävlande har svårt att ta sig förbi skocken som samlats för att prata.


Kommer för sent till sista banvandringen och smilar till sig en extra banvandring, i detta lopp går det ganska bra men någon lång sväng. När tiden ropas ut är den helt säkert fel, så tävlingsledaren kontaktas och det kontateras att anledning till den långa vägen är att en nummerskylt står fel. Omlopp och tiden friseras med marginal och en mycket bättre placering säkras. Men domaren måste ha mätt banan fel för så nära idealtiden är inte vanligt. Diskussion utbryter om hur denna domaren mäter banor eller om det kanske är matte som inte är den starka sidan.


Nu talas det om de inkompetenta arrangörerna som inte kan se till att något går rätt.


På prisutdelningen klagas det med en gång om de dåliga priserna, och när priset och rosetten fås åker de demostrativt i soptunnan. En av funktionärena hör följande: Tjaha tur att jag tar detta som träning hit vet jag inte om jag kommer fler gånger.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards