Direktlänk till inlägg 7 augusti 2007

Å så varmt!!! - Busungar är vi alla???

Av Paula - 7 augusti 2007 19:20

Idag har det varit mycket varmt!

Jonas har skolats in på Björndammens skola. Han springer omkring som vanligt med sina kompisar – behöver bara mer att dricka.

 

Medan jag helst sitter med något kallt i skuggan. Ja hade det varit så hade jag helst druckit ett glas iskallt vitt vin, men det får vänta tills jag har något att fira eller någon att skåla med.

 

Hundarna ligger mest och sover förutom när man tar ett steg mot dörren – då är de på tå och vill vara med ut. De kan inte förstå att man skall lata sig när det är varmt.

 

Men i kväll skall jag gå en sväng med dem så att de får doppa sig i dammen.

 

Jonas har kompisar på besök – han leker med 3 killar. Dvs de slår med pinnar på buskar utanför. Jag jagade ut dem. Jag orkade inte med högljudda killar i 6-7 års åldern inne i lägenheten, och det hade inte hundarna gillat heller. Men det de gör är att bygga en koja tillsammans. Det är ju kreativt.

Det är faktiskt ganska skönt att höra dem leka utanför. Det känns som man har koll. Många tycker nog att vi håller Jonas ganska fritt – för vi litar på honom. Tja inte litar man på en 6 åring till 100 %, men vi litar på att vi har uppfostrat honom till att göra bra saker. Men det är ändå så att jag inte har släppt helt.

 

Måste ge er en länk till Mettes kort från bergslagsveckan – Jonas i bustagen. http://photo.orcafat.com/bergtis07?page=4 Jaja – göra bra saker är ju att busa också, eller? Det de gjorde här var att lura folk till att gå in och gå slalom på banan… Hum tja ganska oskyldigt. Annat bus Jonas gjorde den veckan var att vara med och gräva ner en sko som tillhörde en av de norska pojkarna. Jonas hade det mycket bra på bergslagsveckan och han längtar tillbaka.

 

Sedan när han är som sötast: http://photo.orcafat.com/bergman07/man13

 

Tack Mette för att du tog kort på honom!


Appråpå bus på bergslagsveckan så var det ju inte bara Jonas som busade – men tjejerna från Falkenberg kanske inspirerades av honom??? Nåja det var också ett oskyldigt bus att byta tältplats för Sarah Lorentzen från Danmark och Geir Grefstad från Norge. Det var natten till sista dagen, upptäcktes av snopna danskar på morgonen. Men de fick tillbaka. Helt plötsligt stod bilen inte där den skulle… Haha men då höll Magne på att få skulden. Ja det kanske inte är så konstigt. Även han hade lite bus för sig som vanligt, men denna gång var han helt oskyldig. Men en liten dam ifrån Norge, smög fram och lånade Nycklarna (som så lämpligt hängde på stolen) och satte tillbaka dem efter sig. KUL!!!


Jaja mycket kul händer.


Nu skall jag förklara lämpligheten att borsta tänderna och gå och lägga sig för min son – det är inte så ofta som vi har samma åsikt om att det är lämpligt. Tja sa jag att han var väluppfostrad förut? Oj, tja alla har ju sina begränsningar.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Paula - 12 december 2011 19:35

Efter ett tungt år är det så skönt att det snart är slut.   Det började med att Lotis vår underbara lotis akut fick tas bort. Sedan har 2 andra tikar i uppfödningen fått lämna in pga skador. Det är tungt.   Men nu kan vi se fram emot 2012 m...

Av Paula - 19 juni 2011 11:40


Efter ytterligare ett sent återbud har vi en tik till salu.   Hon är mycket trevlig och busig, det är High life här hemma på kvällarna när de stora busar med henne.   Men till rätt köpare är hon till salu.     ...

Av Paula - 7 juni 2011 14:50


  Vackraste Lotis vandrar på smärtfria höjder och springer i skuggornas dal, där solen alltid lyser och hon får göra som hon vill.   Hon finns i våra hjärtan för alltid!!! ...

Av Paula - 6 juni 2011 22:12

Nu har de fått springa lösa i trädgården med de stora hundarna och de förstår språket bra så alla är lugna. Lotis tyckte dock att de var lite för många nära hennes lugna idyll under hennes träd. Men som ni ser här så gick även det bra.     Tja ib...

Av Paula - 31 maj 2011 19:32

Idag har valparna fått springa fritt på gräset och det var kul sa de.   Så här såg de ut då:                   Sedan var vi taskiga och stängde in dem i en kompostgallerhage - de är bra på att rymma, behövs bara en liten glipa så gl...

Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards