Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Paula - 21 augusti 2008 11:37


Lotis underbara Lotis hon ligger långt in under träden i vår trädgård. Hon ligger och sover så sött i ett gyllene duggregn.


Hon är oberörd av att Bolt tog OS guld och att Gudrun tog Byrackarn - guld igår.

Hon bryr sig inte om att det går folk förbi eller att det dundrar förbi sopbilar. Hon känner inte att det duggar för hon är trygg och sover under träden.


Den vackraste vakraste och duktigaste hunden vi vet - vår prinsessa.


Tror ni att jag nu skall kämma till med att hon har lämnat oss? Nej, hon har bara somnat under träden - ropar jag så kommer hon. Ropar jag så vill hon träna eller hämta posten eller vad än jag vill. Hon är bara smart och sover lungt i trädgården och bryr sig inte om de andra två som står på tå inne för att se vad jag syslar med. De går efter hela tiden för att inte missa något. Lotis hon är skön hon bryr sig inte - för hon är klok och tar en tupplur under träden.


Men skulle det hända henne något - ja mitt hjärta skulle brista. Hon har varit nära två gånger redan, nej hon är inte sjuk! Men hon har redan två stora magoperationer för hon gillar att äta. Majskolv är gott - det kan hon inte smälta så det fastnar och tarman dör. Så hon har mycket kortare tarm en vanligt - hon som är en livsnjutare provar naturligtvis igen. Hon gör vad som hellst för mat eller godis. Så första gången så borde hon dött - det har flera intygat som sett journalen. Hon borde inte klarat den påfrestningen - men hon kom tillbaka bättre än någonsinn för bara några månader efter står hon med lag guld på nordiska. Då när vi fick hem henne var hon 13 kg tung och väger i vanliga fall 18. Lotis - vår överlevare!


Men hon gör det igen och ligger inne en gång till och kommer hem och åter igen är hon på topp.


Vi har henne på undantag och vi prisar varje dag vi har med henne - vi måste kolla vad hon äter och vad hon stjäl. För hon stjäl allt hon kommer åt - fast snyggt, utstuderat med en underbar utstrålning.


Men endå fast vi vet att hon nu är 8 och är en livsnjutare som lever på undantag så är det helt säkert: vi är inte förberedda på tanken att vara utan henne.


Vår underbara fantastiska Lotis!


Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards