Alla inlägg den 25 augusti 2008

Av Paula - 25 augusti 2008 18:19


Magne är iväg och jobbar lite trotts att han inte skall, men det var nått fel på jobbet så han skall bara dit och visa nått. Ja han är närmast oumbärlig - det är endå en härlig känsla.


Jag fick idag veta att det finns lite saker man inte får ha på sig på bröllop - rött tillexempel, det betyder att man har haft sex med en av brudparet. Intressant! Det var nämligen en som hade en röd kavaj på sig på ett bröllop i helgen. Kul, undrar vem han hade haft sex med, antagligen brudgummen då, för denne kille gillar män.


Men deta med ettikett är ju lite speciellt, vi har vissa regler i Sverige som inte andra länder har. Då undrar jag vad det kommer ifrån? Detta med rött på bröllop är ju kanske också för att man inte skall ta uppmärksamheten från bruden/brudgummen. En röd klänning sticker ju ut "litegrann", någon svartsjuk föredetta har kanske gjort just det - tagit rött för att överglänsa bruden.


Jag har inte haft problemet direkt, har inte varit på speciellt många bröllop mer än mitt eget. Och det var ganska informellt, jag bar inte vitt utan en grön klänning. Men vi är mer än nöjda med vårat. Jag tillhör inte dem som har drömt om ett stort kyrkbröllop, utan mer hade stora frågetecken om jag överhuvudtaget skulle gifta mig. Min mor sa ofta gift dig aldrig, då när det knakade mellan henne och gubben. Att säga sådant till sin dotter tycker jag är lika dumt som att pissa i motvind.


Det finns många saker man inte skall säga till sina barn, man skall inte berätta alla pinsamheter de gör eller gjort för andra. Inte heller skall man berätta om äktenskapets mer intima detaljer för tonårsdöttrarna. Att de kan räkna ut att föräldrarna är sexuellt aktiva är ju en annan sak. Inget jag tycker är pinsamt, men jag vill inte ha detaljerna!


Appråpå sådana detaljer, jag fick höra en liten sak. En vänninna fick följande fråga av sin mor: Tror du att din man kan göra någon ställning eller nått till mig och din far? Han är så tung och gör illa min onda arm när han vill till. Min vänninna var lite upprörd av detta, kan jag lova. Inget man vill fundera på. Samma vänninna fick följande upprörda samtal: Nu har läkaren skrivit ut viagra till honom, för han sa att han ville ha mer sex. Ja nu vill han ju hela tiden, vad skall jag göra nu?


Ja ni hör - sådant vill man inte prata om, vill inte veta!

Jag vet inte riktigt vad jag skulle ha gjort om det var min mor som velat ha en ställning? Det räcker att hon berättade att hon hade ont efter att ha haft sex när hon var förkyld, ville jag inte veta. Men jag tror att jag klämde till med att man kan använda glidmedel.



Presentation

Omröstning

Vilken typ av reklam faller du för?
 Reklamfilm
 Erbjudande som 2 för 1
 Reklamblad
 Rekomendationer från en vän

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Hälsningar


Ovido - Quiz & Flashcards